čtvrtek 11. srpna 2016

Ohledně možných problémů s překlady

Vyskytne-li se vám při hraní s překlady jakákoliv chyba jako jsou například chybné, či nepřeložené dialogy, nebo i zobrazující se věta "THIS CHOICE IS BLANK!!!" místo dialogů postav,

přeinstalujte překlad pro tu epizodu, co zrovna hrajete a ve které se chyba vyskytla a žádný jiný.

Není ani potřeba nic odinstalovávat či přeinstalovávat, stačí pouze znovu do stávající herní složky nainstalovat překlad pouze pro chybnou epizodu.

Tento postup funguje pro všechny epizody. Vyskytne-li se tedy například chyba v epizodě třetí, znovu nainstalujte překlad pro epizodu třetí, ale již NEinstalujte překlady pro epizody 4, 5 a 6 a ani pro epizody 1 a 2.

Hezky jednoduše: Instalujte před každým hraním vždy překlad pro tu epizodu, kterou se zrovna chystáte hrát.




Omlouvám se za tuto nepříjemnou komplikaci, strávil jsem mnoho času nad pokusy o její vyřešení, ale překladový postup se značně liší od předchozích Telltale her a prozatím neexistuje lepší řešení.

5 komentářů:

  1. The Game of thrones season 7 is releasing on 16 July 2017. I am very excited to watch Game of thrones season 7 online. Please share the link to watch this online.

    OdpovědětVymazat
  2. HBO's Game of Thrones has the budget, actors, and setting to tell an intricate story with enthusiasm and prestige. Season 1 was fantastic and Season 2 ended masterfully.
    Watch GOT Season 7 Episode 1 Live @ HBO
    Game of Thrones Season 7 Episode 3

    OdpovědětVymazat
  3. Mohu se zeptat? jak mohu odinstalovat celou češtinu? Bohužel já blbec hraji 4.epizodu a ve hře mám již nainstalovanou 5. i 6. epizodu.
    Ve 4. epizodě samozřejmě nejdou dialogy, ukazuje se "THE CHOICE IS BLANK!!" a já si nevím rady.
    Rád bych se zbavil celé češtiny a znova pokračoval dle návodu.
    Díky za odpověď a pomoc

    OdpovědětVymazat