pátek 9. ledna 2015

A je po problémech. Tedy snad.

Konečně se nám po neuvěřitelně dlouhém úsilí (resp. po takřka kompletním přepisu celého dosavadního překladu) podařilo vyřešit veškeré technické problémy, které jsme měli se zpětným importem textů zpět do hry (jako například naprostou absenci dialogů, kdy postavy ani neotevíraly ústa, případně skoro desetiminutové načítání jednotlivých epizod nebo pády hry ještě před úvodní animací). Inu, překládat hry od Telltale je skutečně nezapomenutelný zážitek.

Takže jak na tom nyní jsme? Zbývá dopřeložit poslední dva soubory, vrhnout se na korekce přímo ve hře a pak už snad nebude nic bránit finálnímu vydání. A na důkaz toho, že chceme mít překlad co nejlepší a nejkompletnější, opět malá ukázka.


- Datastor

15 komentářů:

  1. Smiem sa teda spýtať, keď sú všetky problémy vyriešené bude preklad aj pre ostatné série ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro další epizody samozřejmě překlad bude.

      Vymazat
    2. Inak som rozmýšľal či nebudete mať záujem o web kde budete mať všetky prekladané hry na jednom mieste. Kedže nemám vás ako finančne podporiť tak aspoň touto cestou.

      Vymazat
    3. Děkujeme, ale momentálně nám to vyhovuje takhle. Navíc na všech blozích máme odkazy i na další překlady, takže stačí jedno kliknutí a kdo chce, už se k obsahu dostane.

      Vymazat
  2. Už se moc těším ! Jste super. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za vaše pevné nervy s překladem. Už se teším až si hru zahraji s vaším překladem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mockrát díky za vaši práci. Konečně dobré zprávy. Už se těším až si hru zahraju :3.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc díky za trpělivost při překladu, když má být něco pořádně, jak jsme u vás zvyklí musíme hold chvíli počkat. Hodně zdaru.

    OdpovědětVymazat
  6. teším sa :) Ďakujem za skvelú prácu

    OdpovědětVymazat
  7. Každý den to tady kontroluji, jelikož se nemůžu dočkat!! Díky moc za skvělou práci kterou odvádíte a už už aby jste to vydali.

    OdpovědětVymazat
  8. Chtěl sem se zeptat zda je již znamý nějaký termín, kdy by mohl překlad vyjít, samozřejmě plus mínus - jestli se neobjeví nějaká další komplikace, kterou Vám vývojáři hodí pod nohy...

    OdpovědětVymazat